Blero shpëtoi Ganinë, çfarë thonë banorët?

Shumë prej banorëve të Big Brother VIP Kosova janë habitur kur Blero ka shpëtuar nga nominimi Gani Gërminë. Kjo për faktin se këta dy debatojnë ashpër shumë shpesh.

Gjatë darkës, disa prej banorëve e kanë komentuar veprimin e këngëtarit me Bucin që tha “ke bo sevap te Zoti”.

Derisa banorët po diskutonin, Blero po i shikonte dhe po qeshte.

Ndiqni videon e mëposhtme.