Bilanc negativ në Tetovë, 17 të infektuar, asnjë i shëruar në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në Covid-Qendrat në Shkup janë hospitalizuar 17 pacientë të rinj për shkak të ndërlikimeve të korona virusit. Gjithsej 360 persona të dyshuar dhe të konfirmuar me Covid-19 po trajtohen në repartet e sëmundjeve infektive në kryeqytet, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.
Bilans tejet negativ është shënuar në Tetovë, ku në 24 orët e fundit janë shenuar 17 raste të reja me Kovid dhe asnjë i shëruar. Bilans negativ i viktimave eshte shenuar në Shkup, ku në 24 orët e fundit janë shenuar 10 viktima, por edhe 270 raste të reja dhe 204 të shëruar.