Bilall Kasami si Artan Grubi dhe Zgjohu, i futi disa të rinj në burg, tani koalicion me LDSM-në

Ylber Pilku

Veprimi i Bilall Kasamit dhe Grupit të tij të quajtur Besa nuk po dallon aspak nga veprimi i Artan Grubit dhe Lëvizjes së tij që e quante Zgjohu. Artan Grubi për me i be vetes vend në politikë, inskenoi Kalanë ku disa të rinj u rrahën e u dënuan, kurse vetë hyri në politikë si deputet. Ishte kundërshtar i madh i VMRO-s, e pasi u ba deputet nuk la ligj të Gruevskit pa e votuar. Njejt si ai po vepron edhe Bilall Kasami me levizjen e tij. Para disa muajve e shanin LDSMne, i thirren të rinjt në protesta, disa i arrestoi policia, e tash në koalicion me Lsdm që e akuzonte për arrestime të shqiptarëve . Po shifet se kan një mentalitet me Artan Grubin. Janë të gatshëm me manipuluar rininë në gjitha format, vetëm me arrit interesin personal. Sipas mentalitetit të tyre shqiptarët harrojn shpejt. Do ta shihni më 12 prill se sa gabim e keni! Njëher shqiptarët jan mashtru me Artan Grubat, nuk mashtrohen më.