Big Mamës më mirë flokët e shkurta apo të gjata?

E njohim si një moderatore të aftë e të suksesshme, thjesht e lindur për këtë punë.

Big Mama ka kohë që ka dëshmuar veten si në botën e muzikës ashtu edhe në atë të moderimit.

Ani pse këtë vit ka përjetuar gjëra jo të bukur si humbja e babait, e më pas edhe xhaxhait të saj, Bigu nuk është ndalur për asnjëherë të vetme.

Këngëtarja dhe moderatorja po vazhdon punën e saj, madje ajo nuk po lë pa sjellur as foto atraktive.

Madje, në imazhet e reja po i vërehen edhe flokët më të shkurta, ku padyshim që po duket mirë edhe kështu.

Po ju si e pëlqeni më shumë?