BIA serbe po tenton të pengojë formimin e Qeverisë së Albin Kurtit!

Në interesin nacional të Serbisë është që Kurti të mos formojë qeverinë.
Ka indikacione se BIA ( Shërbimi i Inteligjencës Kombëtare-Bezbednosno-informativna agencija) ka rrjet të informatorëve apo individëve me ndikim në LDK që vendosin për kahjen e bisedimeve dhe të marrëveshjes.
Cili fraksion politik në LDK do të fitojë?
(Selim Ibrahimi)