Besim Nebiu: Qeveria e re e Kosovës të dërgoj një Ambasador që denjësisht e përfaqëson Kosovën në Shkup

Jo ta zëvendësoje Ambasadorin Dedaj i cili haptaz përfaqson një parti na Kosovë dhe përkrah një tjetër parti në Maqedoni me një tjetër që do ti përkrahte partitë tjera.
Por një diplomat profesionist dhe të aftë, që do ja zbardhte fytyrën shtetit të vete dhe do vendoste ura bashkpunimi vllazëror me te gjithë shqiptarët nga kjo anë e kufirit.