Bekteshi: Po bëjmë një front anti Federatës Ruse, të na bashkohen të gjithë!

Kreshnik Bekteshi i BDI-së është sonte përballë deputetit të ASH-së Halil Snopçe në emisionin Click Plus në TV21. Duke folur për zgjedhjet e ardhshme presidenciale, Bekteshi tha se BDI-ja po krijon një front anti rus dhe ftoi të gjithë t’i bashkohen, nga grupet e interesit deri te organizatat joqeveritare.

“Me siguri mundësia është që të jenë edhe parti të tjera, por nuk përjashtohet mundësia që të bashkohen edhe grupe të interesit dhe organizata joqeveritare, të gjithë ata që janë të interesuar nga Bashkimi Evropian dhe kundër Federatës Ruse sepse në mënyrë direkte dhe indirekte, vërehet ndikim i federatës ruse në Maqedoninë e Veriut dhe në Ballkanin Perëndimore.”- tha Bekteshi.