Bekteshi: “Lufta” nuk ishte kundër BDI por kundër shqiptarëve?

Pasi Hristijan Mickoski tha se kanë rikthyer të paktën tre të katërtat e pozitave që kanë humbur dhe se nuk do të lejoj që VMRO-DPMNE të bëhet ajo që ishte dhe është LSDM-ja, as nuk do të lejoj që VLEN të bëhet ajo që ishte BDI, ka reaguar Kreshnik Bekteshi nga BDI.

Bekteshi pyeti se nga kush i kan kthyer institucionet dhe se lufta ishte kundër BDI por kundër shqiptarëve

“Nga kush i kanë kthy 3/4 e institucioneve?

Nga Shqiptarët e j’ua kanë dhënë Maqedonasve???

Dmth “lufta” nuk ishte kundër BDI por kundër shqiptarëve?!”, ka shkruar Kreshnik Bekteshi.