Bekteshi “harron” rritjen e derivateve, apelon të mos rritet çmimi i bukës

Bekteshi bën  apel marketeve që në kohë krize mos të rritin çmimin e bukës për arsye që të mos goditen qytetarët, nga kjo rritje.

Ai lavdëron disa markete që kanë vendosur për të mos rritur çmimet dhe bën apel edhe te tregtarët tjerë që të ndjekin këtë shembull.

Gjithashtu Bekteshi potencoi se Qeveria është në hartim e sipër për masa të reja, për të zbutur krizën./KlanM