Bedri Ajdari e shpalli të përfunduar protestën, por disa protestues nuk largohen (VIDEO)

Edhe përkundër që organizatori, Bedri Ajdari e përmbylli protestën duke iu berr thirrje të gjithë protestuesve që të shpërndahen të qetë, kjo nuk ndodhi. Disa protestues filluan të gjuanin me gurë dhe gjësende të forta në drejtim të policisë.