BDI-ja zbarkon në kufirin Llojan-Miratoc

Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani së bashku me shokët e partisë, kanë zbarkuar në vendkalimin kufitar Llojan-Miratoc.
“Bashkë me Ministrin e Arsimit Arbër Ademi, Kryetarin e Komunës Likovës Erkan Arifi dhe shokë erdhëm te pika kufitare në Llojan për t’ia dhënë lajmin e mirë dhe për t’ia bë përhajr Kryetarit të Bashkësisë lokale Selami Memeti dhe banorëve të Llojanit me rrethinë për zhbërjen e barierave mes nesh”,është shprehur Bujar Osmani.(INA)