BDI fiton drejtorinë e kullosave

Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore në mbledhjen e sontme i rekomandojë Këshillit Drejtues të Ndërmarjes Publike për Kullosa për të shkarkuar Lulzim Fejzullahun nga pozita e drejtorit të kësaj ndërmarrje dhe u rekumandoj për të zgjedhur Nefruz Çelikun në pozitën e drejtorit thuhet në vendimin e Qeverisë së Republikës së Maedonis së Veriut./TVUSKANA