Bastisje në Çiflik, gjenden armë dhe municion

Sot njësiti i policisë për luftë kundër tregëtisë ilegale me armë dhe drogë me urdhër të gjykatësit paraprak nga Gjykata Penale-Shkup kanë kryer bastisje në shtëpinë e S.L 57 vjeçar dhe M.L. 67 vjeçar, që të dy nga fshati Çiflik.

Gjatë bastisjes tek M/L. Është gjetur një pushkë gjahu “shtaer” kal. 7.9 mm dhe 75 plumba 7.9 mm. Ndërsa tek S.L. janë gjetur dhe konfiskuar 30 plumba kal.7.65×39 mm, një karikator për pushkë automatike i zbrazët dhe 6 predha municion gjahu.

Personat në fjalë janë privuar nga liria dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të ngritët padi adekuate.