Barcelona e ndarë në dy kampe, shumica preferon nënshkrimin e Nico Williamsit para Luis Diazit

Barcelona ka qenë e lidhur gjerësisht me Luis Diaz dhe Nico Williams në javët e fundit, pasi ata kërkojnë një sulmues anësor të majtë. Duket se po krijohen dy kampe opinionesh për këtë çështje.

Të dielën u raportua se Chelsea do t’i jepte përparësi një lëvizjeje për Williams pasi humbi Michael Olise, megjithatë kjo është mbyllur – Blutë me sa duket mendojnë se ai është shumë i shtrenjtë.

Me këtë në mendje, bisedat për Diaz ose Williams janë hipotetike aktualisht vetëm për Barcelonën.

Megjithatë gazetari Matteo Moretto ka zbuluar se ka shumë në klub që po shtyjnë për nënshkrimin e Williams, edhe nëse është një marrëveshje e vështirë për ta financiarisht.

Klauzola e tij e lirimit është vendosur aktualisht në 58 milionë euro, por 21-vjeçari ka të ngjarë të kërkojë një pagë të konsiderueshme.

Duke lexuar mes rreshtave, interesi për Diazin thuajse gjithmonë i është akredituar Decos, çka nënkupton se drejtori sportiv po përballet me kundërshtime për zgjedhjen e tij të preferuar.

Të njëjtat burime thonë se kostoja do të ishte afërsisht e njëjtë, për një lojtar që është gjashtë vjet më i vjetër.