‘Bakshishja’ – personazhi i parë që zbulohet nga seriali i ri në ardhje i titulluar “Ne”

Një erë e re po fryn në botën e televizionit shqiptar me nisjen e serialit të ri për femra, i titulluar “Ne”.

Ky projekt ambicioz synon të sjellë në vëmendje botën e gruas, duke eksploruar histori të ndryshme dhe të fuqishme femërore përmes personazheve unike dhe inspiruese.

Shumë shikues janë të etur për të parë se çfarë do të sjellë ky serial i ri, dhe dëshira e tyre u bë edhe më e madhe me publikimin e një videoje të shkurtër në Instagram, ku u zbulua një nga personazhet kryesore.

Bakshishja, e cila është sportiste, trajnere dhe lidere e vërtetë, do të jetë një nga yjet e këtij seriali. Roli i saj do të vishet me mjeshtëri nga Arta Selimi, aktorja e talentuar nga Presheva, e cila ka dhënë prova të shkëlqyera të talentit të saj në skenë.

Gjithashtu, një veçori që e bën “Ne” të veçantë është fakti se ky serial do të ketë një përbërje ekskluzivisht prej aktoreve femra.

Kjo do të jetë një mënyrë e freskët dhe e nevojshme për të nxjerrë në pah temat e forta dhe personazhet femërore që shpesh herë mungojnë në industrinë e serialeve.

Seriali “Ne” pritet të nisë së shpejti dhe tashmë ka ngritur pritshmëri të larta.