Baby G tregon personin e vetëm që e ka dashuruar

Emri i saj është lakuar shpesh nëpër mediat rozë lidhur me jetën private.

Mirëpo Baby G ka habitur me përgjigjen e fundit ku tha se i vetmi person që e ka dashuruar gjithmonë ka qenë vetja e saj.

Dikush prej ndjekësve e ka pyetur “A ke rënë ndonjëherë në dashuri?” dhe përgjigja e saj ishte ” Me veten gjithmonë”.