Azir Aliu i drejtohet Agim Nuhiut: Hajde nga nesër të ulemi bashkë për vetingu në gjyqësor (Video)

Në emisionin Klan Debat, Azir Aliu nga ASH-ja i drejtohet Agim Nuhiut të BDI-së, hajde nga nesër pasiqë është edhe ditë pune të mblidhemi të vendosim vetting në gjyqësor, dhe ti votojmë ligjet.

Sepse nuk mund të thoni se po reformohet Drejtësia kur nuk jeni duke ndërmarë hapa të till. / KlanMacedonia/