Avni Dehari tregon se a do të bëhej pjesë e ndonjë partie politike po të mos ishte “Vetëvendosja”

Deputeti Avni Dehari tregon se me veprimtari politike është marrë që nga viti 1981, dhe si shumicës së shqiptarëve atij iu imponua ky profesion për shkak të pozitës që e kanë pasur në ish-Jugosllavi.“Në vitet e para pas çlirimit të Kosovës kam mbështetur aktivitetet politike që kanë ndihmuar shtetformimin e Kosovës. Që nga themelimi i Lëvizjes Vetëvendosje kam mbështetur të gjitha aktivitetet e saj, në të cilën edhe jam anëtarësuar”, tha ai për Front Online.
Ai thotë se vetën nuk e sheh në asnjë parti politike, nëse s’do të ishte në Vetëvendosje.
“Në asnjë tjetër”, u përgjigj ai.