Ata që thirren në stacion policor të lajmërojnë nëse policia përdor presione psiqike apo dhunë fizike

Të gjithë ato që do të thirren në stacionin policor, të jenë të shoqëruar dhe të lajmërojnë nëse policia do të përdori presione psiqike apo dhunë fizike.

Kemi lajmëruar faktorin Ndërkombëtar qe ti bëjë thirrje pushtetit mos ushtroj presion mbi protestuesve sepse protesta eshte e drejtë demokratike dhe e garantuar me kushtetutë .
Qytetarët e Maqedonis Veriore duhet që të dalin të gjithë në protesta sepse drejtësia në këtë vend është jashtë funksionit.

Do të vazhdojmë të protestojmë fuqishëm, zëri i qytetarve është më i fuqishëm se presioni i pushtetit. (Blerim Ahmedi)