Artan Grubi: Ju faleminderit

Artan Grubi është rizgjedhur për ministër për sistem politik dhe marrëdhënie mes komuniteteve.

Në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut ai do të bartë edhe funksionon e zëvendëskryeministrit të parë, transmeton TV21.

 

Pas votimit në Kuvend, ai shkroi:

“Ju faleminderit”.