Arta Toçi: Nesër do ta votojmë Ligjin për PP

Deputetja e Aleancës për Shqiptarët Arta Toçi për TV21 theksoi se partia e tyre kanë vendosur që nesër të votojnë për Ligjin për Prokurorinë Publike, me qëllim që, siç thaajo, ta përshpejtojmë rrugëtimin e Maqedonisë së Veriut drejt Bashkimikt Evropian.

“Është një kontribut që Aleanca për Shqiptarët i jep kahjes pro NATO-s dhe Bashkimit Evropian”, potencoi Toçi./TV21