Arta Nitaj bën vallëzim atraktiv e veshur në mënyrë tejet provokative

Aktorja dhe moderatorja shqiptare, Arta Nitaj, është shfaqur e veshur në mënyrë tërheqëse.

Ajo i ka publikuar dy fotografi të tilla mirëpo vëmendjen më të madhe e ka marrë me postimin e tretë ku shihet duke bërë vallëzim atraktiv.

Arta po shoqërohet nga një mike e saj.