Arsovska: Kundërkandidati im në këto zgjedhje ishte edhe kryeministri në ikje

Kandidatja e pavarur për Bashkinë e Shkupit e mbështetur nga VMRO-DPMNE dhe koalicioni ASH-AA, Danella Arsovska në konferencë për shtyp falënderoi qytetarët të cilët votuan për atë dhe kanë votuar për Arsovskën.

“Kundërkandati im në këto zgjedhje nuk ishte vetëm ish-kryetari i Bashkisës së Shkupit, Petre Shilegov por edhe kryeministri në ikje, Zoran Zaev”, tha Arsovska.

Ajo tha se Shkupi më në fund pas 30 viteve do të ketë grua në krye të këtij institucioni.

“E madhe është fitorja, mbi 20 mijë vota është diferenca dhe shpresoj nesër të gëzohemi për të ardhmen e re të Shkupit”, tha mes tjerash Arsovka.