Arrestohet 21 vjeçari, sulmoi nënën e tij

Një grua dyzet e pesë vjeçare nga Tetova dje (28 dhjetor) në ora 01.00, në SPB Tetovë ka raportuar se dy orë më herët, në ndërtesën ku ajo punonte dhe në shtëpinë e familjes, ka qenë e sulmuar fizikisht nga djali i saj 21 vjeçar D.A.

D.A. është privua nga liria në rrugën ,,Boris Kidriç” në Tetovë, ndërsa në shtëpinë e tij gjatë një kontrolli është gjetur marijuahnë.

Çështja kundër personit D.A. është duke u sqaruar dhe dokumentuar, kështu që do të pasojë një parashtresë adekuate.