Arrestohen tre persona nga Prlepi, dyshohen për vjedhje

Gjatë ditës së djeshme policia ka ndaluar tre persona nga Prilepi për shkaka se dyshohen se kanë kryer vepër penale “vjedhje e rëndë”.

“ Më datë 03.02.2021 pas informatave paraprake dhe në bazë të urdhrit të Gjykatës Themelore-Prilep, janë kryer bastisje në shtëpitë e M.T. 27 vjeçar, M.D. 20 vjeç dhe D.E. 20 vjeç që të tre nga Prilepi, pas çka janë gjetur dhe konfiskuar mjete që janë pjesë e veprës penale. Personat në fjalë dyshohen se janë kryerës të dy vjedhjeve të rënda të kryera në dhjetor të vitit të kaluar dhe janar të këtij viti në Strumicë. Sipas policisë personat në fjalë kanë vjedhur të holla dhe gjëra të tjera të çmueshme si ar, orë dore etj. Duke shkaktuar dëm viktimave në vlerë prej 1.277.030 denarë. Gjatë ditës së sotme personat e apostrofuar pritet të paraqiten para gjykatësit hetues në Strumicë.