Arjola shpërthen në lot teksa darkon, Beatrix hidhet në krahë ta ngushëlloj

Të gjithë po diskutonin tema të ndryshme me njëri-tjetrin, shkruan lajmi.net.

 

Por Arjola në një moment ka kujtuar një pjesë nga jeta e saj bashkë me nënën e cila e mërziti dhe shpërthej në lot.

Ajo dëgjohet duke thënë “Mu kujtu Gonja ime, kur u ktheva pas disa muajsh e gjeta shumë të mplakur është faji im, kam nevojë ti kërkojë falje”.

Në këtë rast Beatrix nuk është përmbajtur dhe u ngrit në këmbë për ta përqafuar e ngushëlluar.

Kujtojmë se nuk është hera e parë që Arjola ka treguar vështirësitë e jetës./Lajmi.net/