Arjola Demiri këmbën më të madhe se të Ermal Mamaqit

Ermal Mamaqi së fundi tregoj se më nuk do ti kthehet edhe për një kohë të gjatë emisioneve televizive, pasi ka zgjedhur të merret me kinematografinë.

Pas një periudhe të sukseshme në TV, Ermali ka vendosur të bëjë gjëra të tjera, me gjasë më fitim prurëse, siç është bërja e filmave.

Ai dhe produksioni tij sapo kanë lansuar “I love Tropoja”, filmin që po bënë bujë kudo, e që për protagoniste femra ka Arjola Demirin dhe Encen.

Në një foto nga një nga premierat, Arjola Demiri ka nxjerrë këbën jashtë fustanit dhe përmasat e këmbës së saj janë dukshëm më të mëdha se ato të këmbës së Ermalit.

Epo, tropojane është Arjola!