Ariana dhe Ermali sjellin foton nga përditshmëria e tyre

Çifti simpatik i estradës po vazhdojnë të tërheqin vëmendje të madhe mediatike.

Ermali si këngëtar, e Ariana si blogere po pëlqehen mjaft shumë nga publiku.

Çifti janë prindër të katër fëmijëve, ku pavarësisht angazhimeve shpesh ndajnë kohë për momente të bukura familjare.

Ndërsa sot, Ermali dhe Ariana përkundër asaj që shihen çdo herë në vende, apo vetura luksoze, sjellin imazhin nga përditshmëria e tyre duke pirë kafe së bashku