Arbër Zeka tregon si iu bashkua UÇK-së si 15 vjeçar (VIDEO)

Arbër Zeka nga Gjakova iu bashkua Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në moshën 15 vjeçare.

Zeka në Ora Shtatë në Klan Kosova rrëfeu shumë qysh si fëmijë e kishte përjetuar luftën në vijë të fronit dhe se si kishte bërë punë në kuzhinën e ushtarëve vetëm që të arrinte t’ju bashkohej në luftë.

Ish-luftëtari që nga lufta mori edhe plagë mes lotësh kujtojë edhe bashkëluftëtarët që ka humbur gjatë luftës.

Më shumë rreth rrëfimit të Zekës mund të mësoni nga video mëposhtme: