Arbenita sërish në videoklipin e Feros?

Arbenita dhe Fero janë çift shumë i komentuar në shoubiz, të cilët shpesh komentohen për krizë në lidhje.

Së fundi, modelja publikoi një video me sekuenca të shkurtra nga videoklipi i Feros, pjesë e të cilit ishte edhe ajo.

Në mbishkrimin që ia la asaj videoje, ajo shkruan “Kush dëshiron një tjetër këngë dashurie?”.

Për ndryshe, pandemia i ka ndarë këtë çift, pasi Fero është në Kosovë, ndërsa Arbenita në Londër.