Apel i mjekut kumanovar Ilir Hasani për bashkëvendasit e tij: Kumanovën sot e shpëtojnë vetëm kumanovarët!

“Nëse nuk respektojmë rregullat ne rrezikojmë Shëndetin e fëmijëve tanë. Vonojmë kthimin e tyre në shkolla. Rrezikojmë ardhmërinë tonë dhe vëllezërve e motrave tona, që po presin me padurim hapjen të vendeve të punës, që nëse nuk ndodh sa më shpejtë, mund të mbyllen përgjithmonë”, ka porositur Hasani, duke vazhduar: “Nëse respektojmë rregullat ne e respektojmë veten, familjen tonë, por e respektojmë edhe qytetin tonë të dashur Kumanovën. Mos të lejojmë të bëhet vonë!”.

Kumanovën sot mund ta shpëtojmë vetëm ne Kumanovarët

Apel vëllazeror. Ti respektojmë rregullat. !

Posted by Ilir H. Hasani II on Friday, 17 April 2020