Anketë: Cili e meriton ta udhëheqë Kosovën?

Të gjithë analistët dhe njohësit e rrethanave në Kosovë janë një zëri se zhvillimet e fundit nuk janë asgjë tjetër, por përplasje direkte mes Albin Kurtit dhe Hashim Thaçit. Analistët vlerësojnë se Thaçi përmes LDK-së po i bën opstruksione qeverisë Kurti, transmeton Gazeta Lajm. Për këtë arsye kemi vendosur të zhvillojmë këtë anketë online:

Cili e meriton ta udhëheq Kosovën?
1. Albin Kurti
2. Hashim Thaçi