Angela Martini promovon librin e saj edhe për anglisht folësit në Amerikë

Muajin e kaluar në panairin e librit në Tiranë, Angela Martini kishte prezantuar librin e saj të ri ‘Dashuri, shpresë, dritë’, të cilin tani mund ta kenë edhe qytetarët në Amerikë.

Libri i përkthyer tani edhe në gjuhën angleze është vënë në shitje nga modelja shqiptare, e cila të gjitha të ardhurat nga libri do i dhuroi për fondacionin ‘My friends place’.

Libri është bazuar në vështirësitë që ka kaluar nëna e saj, një jetë shumë e vështirë dhe po aq frymëzuese.