Ambasada e SHBA-së falenderon Kosovën për mbështetjen kundër ISIS-it

Ky falënderim i ambasadës vjen pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për ndarjen e 250 mijë eurove për përkrahjen e koalicionit Global kundër ISIS-it.

“Falënderojmë Kosovën për mbështetjen e palëkundur dhe anëtarësimin në koalicionin për të mposhtur ISIS-in”, thuhet në njoftim.