Ambasada e Katarit organizoi aktivitete sportive në Shkup

Me rastin e “Ditës Kombëtare të Sportit në Katar” ambasada e shtetit të Katarit në Republikën e Maqedonisë së Veriut sot me 11 shkurt shënoi këtë datë me organizimin e aktivitetit sportiv.
Dita kombëtare e sportit në Katar nën patronazhin e shkëlqise së tij Emirit të Shtetit të Katarit , Shejh Temim Bin Hamad Al Thani që nga viti 2012 manifestohet dhe organizohet çdo vit në ditën e martë javës së dytë të muajit shkurt me një llojlloshmëri aktivitetetesh sportive.
Aktivitete sportive të ndryshme duke përfshirë lojra te basketbollit dhe volejbolli u organizuan në Sallën e Sportit
“A1 Arena” në qytetin e Shkupit ku mori pjesë dhe u.d. Ambasador z. Hamad Al-Mahmud, si dhe stafi i misionit.
Sikurse organizator i Kupës Botërore 2022 shteti I Katarit bën përpjekjet e saja për inkujarimin e Sportit si dhe
aktiviteteve të ndryshme Sportive për një shoqëri të shëndetshme dhe aktive.