Albini dhe Vjosa ia humbën karrierën Isës dhe Hashimit

Kriza e Kosovës është artificiale. Çdo krizë e krijuar artificialisht në politikë, shpesh ka qenë bumerang për ata që e kanë krijuar.
Kështu ka shkruar avokati dhe njohësi i çështjeve politike, Spartak Ngjela.
Ai thotë se Thaçi dhe Mustafa duken pa karrierë nga çifti Kurti – Osmani.
Ngjela ka folur edhe për pretendimet se Kurti është antiamerikan si dhe për rolin e Grenell në dialogun Kosovë-Serbi.