Albin Kurti emëron katër zëvendësministra

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në javën e parë të marrjes së detyrës i ka emëruar katër zëvendësministra, të cilët i ka uruar për pozitën e re dhe u ka dëshiruar suksese në plotësimin e synimeve dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë: Hysen Durmishi, zëvendësministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Enver Dugolli, zëvendësministër i Mbrojtjes, Blerim Sallahu, zëvendësministër i Drejtësisë dhe Ilir Aliu, zëvendësministër i Financave, Punës dhe Transfereve.