Aktgjykimi për rastin “Reket”, Janeva nuk është prezentë në sallë

Ish shefja e prokurorisë Speciale, Katica Janeva ka kërkuar që të mos merr pjesë në seancën e sotme të rastit “Reket”, ku do të shpallet aktgjykimi për vetë Janevën dhe Bojan Jovanovskin të njohur si Boki 13.

Për këtë rast janë mbajtur 36 seanca gjyqësore.

Loading...