Aksioni në Krushopek, reagon ministri Çulev

TV21 çaste më parë ekskluzivisht njoftoi se Ministria e Punëve të Brendshme ka filluar një aksion për sekuestrim të kokainës.

E menjëherë pas lajmit, ka reaguar edhe vet ministri  Naqe Çulev. Nëpërmes facebookut, ai ka pohuar se është ndërmarrë një aksion i madh dhe janë vendosur në shërbim të gjitha njësitet.

Çulev dhe MPB kumtojnë se aksioni ka filluar pas urdhrit të dhënë nga Prokuroria Publike.