TV21 mëson nga burime jo zyrtare, kokaina u gjet në kamionin me banane

Informacionet e para jo zyrtare nga burime të TV21 thonë se dërgesa e kokainës është nisur nga Amerika për në Bar, (Mali i Zi) e më pastaj duhej të dërgohej në Koper (Slloveni)

Për momentin nuk janë zbuluar ende arsyet se pse ka ndryshuar linja dhe se si kokaina ka përfunduar në Maqedoni, respektivisht në Saraj.