Aksident në rrugën Gostivar – Kërçovë, ka të lënduar

Në aksident është lënduar rëndë pasagjeri MB (25), ndërsa pasagjerët A.J. dhe J.J.,kan marr trajtim në Qendrën Emergjente Gostivar. Kontrollin e ka bërë ekipi i stacionit policor të Gostivarit.

Në aksident është lënduar rëndë pasagjeri MB (25), ndërsa pasagjerët A.J. dhe J.J.,kan marr trajtim në Qendrën Emergjente Gostivar. Kontrollin e ka bërë ekipi i stacionit policor të Gostivarit.