Ajo ishte Miss Bota në vitin 2000, nuk do ta besoni si duket tani!

Priyanka Chopra nga India në vitin 2000 ishte “Miss World”, dhe kjo femër e bukur indianie e mori titullin kur ishte 18 vjeçe.

Para 15 vjetëve, ajo kishte një pamje të përkryer, dhe çfarë mendoni ju do të fitonte në qoftë se konkuron përsëri tani?

Ne mendojmë se fati është ende në anën e saj.

Shiko Fotot: