Ahmeti: Bllokadat nuk na çojnë përpara (Video)

Kreu u BDI-së Ali Ahmeti rreth paralajmërimit të opozitares VMRO-DPMNE për bllokadën e Kuvendit tha se bojkoti dhe bllokadat nuk janë kategori të demokracisë dhe ato nuk do të na shpien përpara.

https://fb.watch/cQQAegY4-_/