Afrim Gashi: Urime Kosovë 12 vjetorin e pavarësisë!

Ne, udhëheqësit e popullit tonë, të zgjedhur në mënyrë demokratike, nëpërmjet kësaj Deklarate shpallim Kosovën shtet të pavarur dhe sovran…., me këtë fjali nisi formësimi i shtetit më të ri evropian, 12 vite më parë, që t’i gëzojë anëmbanë kudo që jetojnë shqiptarët.

Amaneti i brezave të mëparshëm do të jetë obligim i ynë që bashkërisht të ndërtojmë shtete ku shqiptarët do të jenë gjithnjë të bashkuar shpirtërisht dhe kulturalisht.

Urime Kosovë 12 vjetorin e pavarësisë!