Adnan Ismaili takohet me Ambasadorin e Shqipërisë në Maqedoni

Drejtori i SHB “Logos – A”, Adnan Ismaili sot është takuar me Ambasadorin e Shqipërisë në Maqedoni, z. Fatos Reka.

Me këtë rast Ismaili i ka dhuruar disa komplete librash ambasadorit shqiptar Reka, si shenjë mirënjohje për kontributin e tij në avancimin kulturor.

Ismaili dhe Reka kanë folur për bashkëpunimin e mundshëm në fushën e artit dhe kulturës, dy shtylla këto shumë të rëndësishme sipas tyre për shqiptarët në përgjithësi.

Ndryshe, SHB “Logos – A” përveçëse në Shkup zyra të saj ka edhe në Tiranë e Prishtinë.