Adelina Tahiri thotë se ndihet e sigurt dhe e lumtur në krahët bashkëshortit

Këngëtarja Adelina Tahiri ka pranuar kritika të shumta pasi zgjodhi të martohej me një burrë më në moshë se ajo.

Mirpo ky fakt nuk e ka penguar aspak atë dhe madje ka treguar në intervista se ndihet shumë e kompletuar pranë tij.

Njësoj është shprehur edhe pranë një postimi të fundit të bërë në Instagram ku ka treguar se ndihet e sigurt dhe e lumtur pranë tij.