Adelina bën përzgjedhje të përkryer me këtë veshje

Adelina Tahiri është këngëtarja më e dalluar, sidomos për jetën lukzose që bën.

Ajo gjithmonë shfaqet me veshje firmato, e duke ndjekur stilin në trend me kohën.

Përveç karrierës këngëtarja është aktive edhe për jetën private e cila shpesh ndan momente me ndjeëksit e saj.

Në fotografinë e fundit ajo edhe njëherë e dëshmon shijen unike që ka.

Se sa bukur duket dhe është kombinuar mund ta shihni në këtë fotografi.