Adea Pula po i rikthehet muzikës, së shpejti vjen kënga e re

Adea Pula dikur këndonte për fëmijë dhe zëri i saj pëlqehej mjaft shumë.

Më pas ajo e braktisi muzikën mirëpo për t’u rikthyer sërish.

Këngëtarja ka pranuar këtë pyetje së fundmi në Instagram dhe përgjigja që është dhënë do ju pëlqej atyre që janë rritur bashkë me të dhe këngët e saj për fëmijë.

Meqenëse kjo është pyetja më e shpeshtë që asaj i bëhet dhe Adea ka treguar se shumë shpejt po vjen me diçka të re.