Abdulmenaf Bexheti, kryetar i ri i Konferencës Ndëruniversitare

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore nga Tetova, Prof. Dr. Abdulmenaf Bexheti është zgjedhur kryetar i ri i Konferencës Ndëruniversitare të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Vendimi për zgjedhjen e Bexhetit është marrë në seancën e sotme të Konferencës Ndëruniversitare.

Mandati i Prof. Bexhetit fillon më 1 tetor dhe do të zgjasë 2 vjet, qëndron në kumtesën e e Konferencës Ndëruniversitare të Republikës së Maqedonisë së Veriut.