Abazoviq urohet nga shumë liderë të shteteve: Do të punojmë në interes të qytetarëve

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq, ka pranuar shumë urime me rastin e zgjedhjes së tij në këtë pozitë.

Ai është uruar nga shumë liderë të shteteve, diplomatë, komuniteti i biznesit e shumë të tjerë.

Abazoviq tha se premton se do të punojnë në interes të qytetarëve të Malit të Zi.

“Premtojmë se do të punojmë në interes të qytetarëve, për Malin e Zi evropian dhe ekologjik, i cili do të zhvillojë marrëdhënie miqësore me të gjithë shtetet fqinjë!”.